Avek maakt al 90 jaar kwaliteitsbedden op maat. In 1927 is Pake Roelf begonnen met de productie van Avek kwaliteitsbedden. In het Friese Surhuisterveen werden de bedden op maat gemaakt voor uiteenlopende projecten. Ruim negentig jaar later doen wij, de kleinzonen Roelf en Roelf, dat nog steeds.

  • Samen met een team van ruim 50 vakmensen produceren wij met liefde, op dezelfde locatie, projectbedden van topkwaliteit op maat. Avek bedden treft u in grote, luxueuze hotels, boutique hotels en bed and breakfasts. Waarom kiezen voor Avek?
  • Voor onze jarenlange ervaring in het ma- 
ken van kwaliteitsbedden.
  • Hollandsch fabrikaat: alles wordt gemaakt 
in eigen fabriek, wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige en duurzame materialen waaronder PEFC/FSC hout en Duitse veringen met 25 jaar garantie op veerbreuk.
  • Comfortschuimen uit eigen fabriek, alle volgens Oeko-tex 100.
  • De meeste stofferingen van zowel box-spring als (top)matrassen zijn afritsbaar en vervangbaar.
  • We zijn gespecialiseerd in maatwerk, ook voor uw toepassing.

Uw gasten verdienen het beste bed
De slaapkamer, en een goed bed in het bij- zonder, is voor uw gasten van groot belang. Wij van Avek helpen u graag bij de keuze van het juiste bed voor uw hotel of B&B. Wij hebben veel ervaring in het maken van comfortabele bedden. Op een goede box- spring wordt uw lichaam op de juiste plekken ondersteund en kunnen uw schouders en heupen ter hoogte van de comfortzones een beetje wegzakken. Een hoogwaardige boxspring gaat lang mee en blijft jarenlang hetzelfde comfort geven. Uiteraard moet het bed voldoende sterk zijn, niet doorzakken of doorbuigen en moet het er ook na langdurig gebruik nog verzorgd uitzien. Ook niet onbelangrijk: het bed moet gemakkelijk opgemaakt en verplaatst kunnen worden. En mocht er een keer iets aan de hand zijn, dan moet het probleem snel, vakkundig en zonder veel kosten worden opgelost. Als u op zoek bent naar topbedden en een topservice, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken de bedden tenslotte helemaal zelf.

Duurzaamheid
Wij maken alles in eigen fabriek in Friesland. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen van A-kwaliteit. Het hout heeft als keurmerk FSC/PEFC en komt van duurzame bosbouw. Wij hebben intern ook een duurzaam meerjarenbeleid. Onze energie is groen, onder andere afkomstig van Europese wind- molenparken. Het afval wordt zoveel mogelijk ingeperkt en gescheiden afgevoerd. In de fabriek staat de veiligheid van onze mede- werkers voorop. Wij hebben als familiebedrijf een sociaal karakter, dit resulteert in lange dienstverbanden van onze vakmensen.

Uw tevredenheid staat centraal
Wilt u dat wij uw oude bedden meenemen en de nieuwe bedden inhuizen en monteren? Ook dat is mogelijk. Wij werken al ruim 68 jaar samen met onze transporteur Oegema. Samen met hen ontzorgen wij u graag. Avek werkt ook samen met gespecialiseerde projectinrichters. Zij kunnen voor u op maat, de complete totaalinrichting verzorgen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner waarmee u goed kunt samenwerken? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0512 369444 of ga naar de website www.projectbedden.nl. Wij willen u graag helpen met een persoonlijk, gedegen advies en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

AVEK
Groningerstraat 98
9231 CP Surhuisterveen
0512 369 444
info@avek.nl
www.projectbedden.nl