Aan het einde van dit jaar verschijnt Horeca Ambiance 2020. Een stijlvol inspirerend b-to-b koffietafelboek, waarmee u duizenden inkopers van horeca inrichting bereikt. Levert u bedden, bedtextiel, meubels, interieurdecoratie, vloeren, sanitair, verlichting of bent u specialist op het gebied van projectinrichting? Dan mag u absoluut niet ontbreken in deze 2020 bewaareditie.

Horeca Ambiance bevat een evenwichtige mix van redactionele artikelen en bedrijfs- en productpresentaties. Een unieke kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij horecaondernemers, projectinrichters en interior designers. Hieronder een impressie van een bedrijfspresentatie in de vorige editie.

Verspreiding Horeca Ambiance 2020

Bedrijfspresentatie reserveren

Voor een 2/1 pagina bedrijfspresentatie levert u tekst (ca. 600 woorden) en 4 foto’s in hoge resolutie aan. Onze designafdeling zorgt ervoor dat het wordt opgemaakt conform de stijl van Horeca Ambiance. Voor reservering van uw presentatie of vragen over Horeca Ambiance, neem s.v.p. contact op met Richard van der Hak +31(0)6 15 83 85 76 of +31(0)70 22 11 944 van Business Content Media b.v.