“Ik hou ervan als een hotel persoonlijk overkomt. Dat kan zelfs bij een groot hotel of een hotelketen. Het zit hem in echte gastvrijheid.” Thieu Brouwers somt op: “Het moet iets knus hebben. Een vriendelijke uitstraling en een sfeervolle aankleding. De ontvangst door attente medewerkers, waardoor je je echt welkom voelt. Ik vind het leuk als er op het bed bonbons liggen en een kaartje met je naam erop. Dat de badkamer luxe en fris is met dikke handdoeken. Dat het er lekker ruikt. En in de ochtend een luxe ontbijt…” Thieu kan hartstochtelijk dagdromen. Sterker nog: daaruit put hij inspiratie voor de tak Hotel Supply van zijn bedrijf. “Een hotelbed moet dik zijn. Weelderig. Het nodigt uit om de dag van je af te laten glijden. Je ploft erin en vindt rust, ontspanning en sensualiteit.”

Eigen atelier
Brouwers Bedding Group doet alles in eigen beheer en kan daarom echt maatwerk leveren. Thieu: “Ons atelier levert suit supply. Letterlijk. Zoals een mooi kostuum, dat perfect past, kunnen wij onze bedden zo hoog, breed en lang maken
als onze klant wil.” Bram Groos vult aan: “Onlangs zijn wij een samenwerkings- verband aangegaan met het merk BALR. Een prachtig merk gericht op de lifestyle! Op de Horecava 2019 presenteren wij de BALR.room: een herkenbare stijl, luxe en comfort in uw hotelkamer! Maar ook in
alle Fletcher hotels, Van der Valk Hotels
en Van der Valk Exclusief, Easy Hotels, de Best Western-keten, Wings World Hotel, Huis Ter Duin in Noordwijk, Corendon en GR8, kun je heerlijk slapen in een bed van ons. Ons recept voor dat ‘wolkgevoel’? De combinatie van een boxspring met matras en topper. Een donzig dekbed. En het liefst bedlinnen van percal katoen. Dat is zuiver en koel en het ademt. De trend van het moment is nonchalant chique met het gebruik van natuurlijke materialen.”

BALR.BEDDEN / BALR.ROOM

De bedden van BALR. zijn van een hoge kwaliteit, die vooral mensen aanspreken
die verweven zijn met voetbal/sport op het hoogste niveau. Het merk BALR. doet beslist geen concessies op het gebied van kwaliteit, afwerking en uitstraling! En het goede nieuws is, dat er binnenkort diverse hotels de BALR.room kunnen aanbieden voor de ‘verwende slapers’ in Nederland, Enjoy!!

Bed & Breakfast
Waarom Brouwers Bedding Group de lakens in hotelland uitdeelt, heeft meerdere redenen. Bram: “Wij begrijpen dat hoteleigenaren zelf ook van een verdiende nachtrust willen genieten. Daarom ontzorgen we graag. We voeren, indien gewenst, oude bedden af en plaatsen de nieuwe zelf. We nemen het verpakkingsmateriaal weer mee. We hebben scherpe levertijden en prijzen. Leveren franco, ook nabestellingen. En onze garantievoorwaarden zijn gewoon goed.” Thieu heeft door jarenlange ervaring zijn grote materialenkennis gecombineerd met oog voor stijl en service. De goedlachse Bourgondiër maakt van zijn hart geen moordkuil: “Ons geheim? We maken graag grappen, maar onze afspraken nemen we serieus. En we le- veren super kwaliteit in een breed segment. Het feit dat zowel een Bed & Breakfast als een Hotel Huis Ter Duin onze bedden weten te waarderen, spreekt voor zich.”

Brouwers Bedding
Polluxstraat 25
5047 RA Tilburg

Tel: 013 – 5353550
info@brouwers-bedding.nl
www.brouwers-bedding.nl