Met Conde House en Sudbrock bedient BXB Agenturen de professionals in de interieurbranche. Wij zijn de gespreks- en sparringpartner voor alle partijen die de particuliere en/of de projectmarkt bedienen.
Wij kunnen met onze collecties vaak voor elke situatie een passend product en oplossing verzorgen, uiteraard ook in de horecabranche.

“Craft your story” met Conde House
Conde House [Made in Japan] bouwt meubels met een groot gevoel van dankbaarheid voor wat de natuur ons heeft gegeven. De prachtige bossen van het Japanse eiland Hokkaido zijn het startpunt van alles wat Conde House is.
Voor de producten gebruikt de fabrikant zoveel als mogelijk Hokkaido-hout en verwerkt dit bij voorkeur zo volledig mogelijk om bijzondere items te maken die een lange tijd meegaan. Het bos goed behandelen, is de kerngedachte van alles wat Conde House doet. Conde House ontwikkelt haar eigen ontwerpen en werkt actief samen met Japanse en internationale ontwerpers. De basisregel van “Nippon no Monozukuri”, dat voor traditioneel Japans vakmanschap staat, geldt voor alle ontwerpen van Conde House: perfectie van het vakmanschap, minimaal gebruik van materialen en minimalistische ontwerpen. De perfecte afwerking van alle meubels en het sublieme zitcomfort maken de meubels van Conde House niet alleen een streling voor het oog, maar ook een genot om in te zitten.

Heroverweeg, herontwerp en herleef uw horecaruimte met Sudbrock. De ontwerpkwaliteit: uniek.
De ontwerpmogelijkheden: zo goed als onbeperkt. De vele kleuren en het handgeselecteerde kwaliteitshout: een waar genot. Bij Sudbrock [Made in Germany] wordt er met behulp van de nieuwste technologieën en handvaardigheden eigentijds meubilair gemaakt. Van de inkoop van hout tot de individuele productieprocessen en de eindassemblage, alles wordt vanuit Rietberg-Bokel gerealiseerd. Sudbrock is gespecialiseerd in de productie van zowel individuele systeemmeubelen als totale inrichtingen: van een garderobe en losse designelementen tot volledige horeca-, kantoor- en slimme appartement oplossingen. Met de vele milieuvriendelijke kleurlakken en diverse houtsoorten kunt u met de elementenmeubels en systeemplanken van Sudbrock combinaties maken in elke denkbare opstelling: altijd precies naar uw wens.

BXB Agenturen
+31 6 15 08 70 60
info@bxbagenturen.nl
www.bxbagenturen.nl