U wilt inspiratie opdoen? Met nieuwe frisse ideeën uw winkel inrichten? 
Of wilt u dat gasten een restaurant of een hotel binnenkomen en overweldigd worden door de uitstraling? Wij, Colmore by Diga, begrijpen dat heel goed. Ons team van stylisten is iedere dag bezig in onze showrooms met het creëren en uitwerken van nieuwe ideeën. Al lopend door de verschillende showrooms, waant u zich steeds weer in een wereld vol inspirerende mogelijkheden, trendy stijlen, originele artikelen en prachtige sferen. Door de dagelijkse aanvoer van nieuwe producten en de daarmee voortdurend wisselende collectie kunnen we u blijven verrassen.

Oprichter van Colmore by Diga, Dimitri Galanidis, is als geen ander bekend met de wensen van de klant. Met meer dan 25 jaar internationale ervaring in de home en decoratie branche valt Colmore by Diga op door haar unieke en trendy stijlen. “Om te focussen op nieuwe trends en daar op in te haken, kunnen wij onze klanten telkens opnieuw inspireren.”

Colmore by Diga is een Nederlands bedrijf, dat dit jaar haar 25-jarig bestaan vierde. Al ruim 10 jaar zijn we gevestigd in Venlo op een steenworp afstand van de Duitse grens. Naast onze showrooms hebben we een Cash & Carry met meer dan 12.000 verschillende lifestyle producten. Ook zijn 
we vertegenwoordigd bij Tica in Aalsmeer, Trends & Trade in Venlo, Van Remoortel in Belsele (België) en in Zürich (Zwitserland). We bieden een steeds vernieuwende collectie voor de diverse doelgroepen in binnen- en buitenland, variërend van detaillisten en projectinrichters tot bedrijven uit de wereld van hospitality zoals hotels, restaurants en wellness.
In de loop van de jaren zijn we, mede door de uitbreiding van ons magazijn, zover gegroeid dat we u inmiddels een totaalconcept kunnen bieden in diverse stijlen. Veel is direct uit voorraad leverbaar.
 Ons verkoopteam staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken. Daarnaast is Dimitri een gast- heer pur sang. “We willen dat onze klanten zich welkom voelen in Venlo. Neem de tijd om in vervoering te raken in een van onze showrooms. Laat het op je inwerken onder het genot van een goed glas wijn in ons eigen restaurant. Ook dat is Colmore by Diga!”

Diga Colmore
Floralaan 25
5928 RD Venlo
077-3241930
Receptie@colmore.nl
www.colmore.nl