Gert Snel is een groothandel voor interieurontwerpers, retailers en horeca-eigenaren. (B2B) Al 50 jaar weten we met onze uitgesproken smaak klanten aan ons te binden. Met onze eigen ontwerpen en kennis in het buitenland weten we steeds de meest uiteenlopende items te bemachtigen. Vernieuwend en experimenteel. En gelukkig blijven de bewezen successen ook te koop.

Unieke items
13.000 m2 showroom met vele schatten.
Wij helpen graag en zoeken met jou juist die ene eye catcher die precies bij jouw project past.
 Met een dagelijkse aanvoer van nieuwe en unieke items gaat dat lukken.

Nooit hetzelfde
Van grove bartafel tot delicate lamp: we hebben het allemaal. We gaan van monumentaal tot ieniemienie. Van 1001 nacht hemelbed tot robuuste stamtafel met schoepen: in onze showroom staan zoveel meer van dit soort items, maar nooit dezelfde…

Maatwerk
Soms maken we van een prachtige vaas een spannende tafellamp. Of we korten de poten van een tafel in. Als wij het kunnen regelen, doen we dat graag. Zo maken we samen persoonlijke items.

ECLECTICS
Van overal en nergens
Eclectics is niet echt één stijl maar een compilatie van verschillende stijlen. Een mix van dierbare herinneringen en souvenirs. Mooie verhalen vertaald in spullen. Creativiteit all over!

Beleving
Vernieuwend of experimenteel en altijd een lust voor het oog.
Lekker kleurig en uitgesproken van smaak, zoals roze risotto of zeewierbacon. Dat is Eclectics, het gaat om de beleving. Het heeft persoonlijkheid, is een tikkeltje gek, want er is maar één persoon met jouw signatuur.

NEW CLASSY
De rijkdom en weelde van toen, gecombineerd met de moderne luxe van nu

Tegenpool
Een fijne combinatie is prachtig fluweel samen
met chinees lak. Interessant door het gebruik van materialen die elkaars tegenpolen zijn. Comfortabele stoelen aan ronde tafels die dat avondje uit met een wijntje na, lekker lang laat duren. Gert Snel heeft een enorme keuze in tafels en stoelen die onderling goed te combineren zijn en die net even dat beetje extra hebben.


ROUGH & RAW

Veel keuze in ‘ruig’
Meubelen die er geleefd uitzien, die tegen een stootje kunnen in stoere materialen als grof hout en geroest ijzer. Oude doorgeschuurde kasten en tafels komen rechtstreeks uit een vervallen fabriek. Of we maken iets nieuw naar eigen ontwerp maar met de oude technieken.

Niet perfect is juist mooi
Mannelijk en relaxed. Eerlijke materialen zonder opsmuk, alsof ze zo uit de klei zijn getrokken. Hoge bartafels met ruige lederen barkrukken: de ideale plek om een biertje te drinken en met vrienden te genieten van de barbecue. Stoer, echt, puur en eerlijk.

Gert Snel

Laan van Overvliet 5

3461 HE Linschoten

www.gertsnel.com