Al vele jaren produceert leverancier HCM het enorme aantal van 60.000 stoelen per jaar. HCM levert aan Nederlandse, Belgische en Duitse meubelfabrikanten, maar ook rechtstreeks aan horeca, zorginstellingen en woninginrichters. Harold van de Hulsbeek en Henk Lammers zijn de oprichters van HCM en leiden samen het bedrijf. HCM werkt met korte lijnen om snel te kunnen schakelen en direct te kunnen handelen.

Concurrerende prijzen
Ons gehele productieproces, van het hout zagen, hout drogen, het lassen van frames tot en met het stofferen houden we in eigen hand. Zodoende kunnen we sneller op de wensen van de klant inspelen en de kwaliteit beter waarborgen.

Kwaliteit staat bij HCM hoog in het vaandel. ‘Er wordt snel te kunnen schakelen alleen met goede en betrouwbare materialen gewerkt. Personeel wordt in ons eigen bedrijf opgeleid. Houtafval wordt gebruikt om droogkamers en fabriek te verwarmen en voldoen aan de Europese emissie-eisen. Voor de finishing gebruiken we watergedragen beitsen en lakken om het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Wekelijks produceren we zo’n 1250 stoelen en barkrukken.

Modellen/collectie
Een groot deel van de productie is bestemd voor de horeca, van de bekende café-stoel tot luxere exemplaren met RVS-poten, leer of een speciale bekleding. Het betreft stoelen die in eigen beheer of door ontwerpers zijn ontworpen.

Maatwerk
Ook voor maatwerk zijn er mogelijkheden bij HCM. Zo is het ook mogelijk aangepaste af- metingen te regelen of stoelen te bekleden in bijvoorbeeld een koeienhuid.

Prijs
De producten kunnen bij ons rechtstreeks naar de eindklant vervoerd worden of eerst opgeslagen worden in ons magazijn in Dinxperlo. Door onnodige handelingen te vermijden kan er bespaard worden in de kosten.

Showroom/site
In onze showroom in De Woonindustrie in Nieuwegein kun je geheel vrijblijvend en op
je gemak de collectie en de mogelijkheden bekijken en met ons bespreken. Een eerste indruk krijgt u op de site www.hcm-stoelen.nl.

Nazorg
HCM werkt met een eigen service dienst, een geruststellend idee. Als er zich onverhoopt een probleem voordoet kan dat door een eigen servicedienst in Dinxperlo snel en goed worden opgelost.

Geen sfeermakers maar meubelmakers
HCM Meubel legt de nadruk op haar product. De ambiance, dat is weer een ander vak. Als geen ander weet je als horecaondernemer of interieurarchitect wat je voor ogen hebt met een bepaalde ruimte, wat je doelgroep is, welke ambiance je wilt creëren en wat het budget is. Dat is een vak. Wij zijn goed in stoelen en willen daarom graag een sterke partner op stoelengebied zijn.

HCM
Kant. Kamerstraat 5
7095 AN De Heurne

Showroom Woonindustrie

Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
+31 655727803
hcmmeubel@gmail.com
hcm-stoelen.nl