Gevoel voor esthetiek, een lange adem en een gezonde dosis lef: hiermee brachten wij Jess op een hoger plan. Door passie gedreven, leunend op twintig jaar ervaring maar met het vizier op de toekomst gericht.

Onze designmeubelen onderlandse identiteit. Welkom in de intrigerende strepen het eigen karakter van jouw met zorg gekozen interieur. Natuurlijke materi- alen, comfortabele vormen en verleidelijke kleuren zijn de basis van ons stijlvolle assortiment: de kracht van de eenvoud. Ik nodig je uit voor een ontdekkingsreis: ervaar, voel en beleef!

Different, Seductive en Pure
Different, door ons eigenzinnige fabricageproces. Seductive, door de eerlijke, onderscheidende materialen en karakteristieke vormen. Pure, door onze nuchtere Nederwereld van Jess. Dompel jezelf onder in de ongedwongen ambiance en ontdek hoe alle markante individuen samen een grote familie vormen.

Beurzen
Ter ondersteuning van ons merk en collectie, staan we voor onze (inter)nationale architecten, hotel- en restauranteigenaren en project- dealers onder andere op de volgende beurzen: Maison & Objet (Parijs), Masterly (Milaan), 100% Design (London), IMM Cologne (Keulen), Stockholm Furniture Fair (Stockholm) en Design District (Rotterdam).

Jess Dutch Design

Ketelmeer 12

5347JX Oss

T. 0412-639092

M. info@jessdesign.com

www.jessdesign.com