Treinbanken, wandbanken, horecabanken, zitbanken, treinzitjes, wandsofa’s, restaurantbanken…verschillende benamingen voor hetzelfde product. De laatste jaren hebben deze banken in ieder geval een grote opmars gemaakt in de interieurwereld. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit wachtkamers, cafés, restaurants, kantoren, maar ook thuis in de keuken. Meubitrend Projecten produceert ze in ongekend veel vormen en maten en mag zich zeker wandbankspecialist noemen. Extra aandacht dan ook voor dit (horeca) fenomeen!

Voor ons is een wandbank zeker niet een plaat met schuim en stof er op. Meubitrend heeft een lange historie op het gebied van comfortabel zitten en past dat ook toe in de wandbanken. De zitdelen van de bank hebben een goede hellingshoek, er wordt standaard in de romp een nosag vering gemonteerd voor extra com- fort is er uiteraard een ruime laag kwalitatief hoogwaardig en goed zittend schuim. In de rugleuning wordt naast een comfortabele schuimlaag en prettige gradenhoek ook een lendensteun verwerkt. En dat ver-
schil merk je zeker wanneer je op de bank plaatsneemt. En vanzelfsprekend is de romp van de bank sterk opgebouwd met massief regelwerk en sterk plaatmateriaal.

Vrijheid XXL
Het is toch een droom van iedere interieurarchitect, -ontwerper en/of bedenker; 
niet te hoeven denken in beperkingen van wat er standaard te koop is. Bij Meubitrend Projecten maken we met grote regelmaat banken vanaf een grove schets of een gedetailleerde tekening. We houden eerlijk gezegd wel van complexe uitdagingen. Daag ons uit en wij maken het!

De basis is gelegd
Niet elk model hoeft volledig opnieuw be- dacht en ontworpen te worden. Meubitrend Projecten biedt verschillende ‘uitontwikkelde’ banken die ‘plug and play’ zijn. Met de gewenste breedte en hoogtematen is hier direct een passende bank mee samen te stellen. Voor de rugleuning zijn er ook ver- schillende voorgeselecteerde opties, zoals capitons en naden in horizontale en verticale richting. Ook de basis van bank kent vele mogelijkheden: plintbakken, frames, poten en verschillende kleuren zijn te kiezen. En tot slot bekleding. Stof en leer in ontelbaar veel kleuren en uitvoeringen. We hebben het nooit precies nageteld maar we komen zeker aan een 1.000.000 keuzes. Maar we beperken natuurlijk ook graag de keuze voor klanten in een voorstel.

We zitten overal
In samenwerking met onze partners in de projectinrichting en interieurbouw komen onze banken op de meest uitlopende plekken terecht. En we weten dan ook dat verschillende toepassingen vragen
om verschillende verwachtingen. Tijdens het dineren op sterrenniveau wordt een ander comfort en houding verwacht dan
op de wachtbank bij de apotheek. En hippe loungers in het grandcafé zullen meer ont- spannen willen zitten dan de vergadertijgers in de kantoortuin van de multinational. En vanwege de hygiëne eisen in een zieken- huis worden onze banken ook weer net iets anders uitgevoerd. Samen met onze talrijke leveranciers uit de stoffenwereld weten we ook de juiste bekleding toe te passen voor elke gelegenheid.

Betrouwbaar, snel en Nederlands
Van plank tot bank! Dat is wat we doen in onze fabriek in Oss. Van 1 tot 100 meter bank wordt in een productietijd van 4 weken gerealiseerd en we kunnen altijd overleggen als het sneller moet. Kwalitatief maatwerk hoeft niet lang te duren!

Meubitrend
Vorstengrafdonk 41
5342 LW Oss
+
31 (0) 412 69 69 06
www.meubitrendprojecten.com