Het creatieve productiebedrijf MondiArt is een leverancier van wanddecoratie en karpetten met een uniek gezicht. In samenwerking met hun eigen kunstenaars en designers is MondiArt voortdurend bezig met het ontwikkelen van prachtige collecties, private labels en concepten. Dit alles wordt geproduceerd in eigen huis. Naast de vaste basiscollecties van MondiArt verschijnen er met grote regelmaat nieuwe, eigen ontworpen collecties en concepten.

In samenwerking met vele kunstenaars, fotografen, ontwerpers en andere creatieve denkers worden collec- ties neergezet voor een breed publiek. MondiArt houdt rekening met de vraag uit de markt en werkt autonoom. Een continu proces van productontwikkeling, kennis van materialen en vakmanschap maakt dat de collecties naadloos aansluiten op de brede vraag vanuit het publiek. Denk daarbij aan prachtige spiegels, hoogwaardig ingelijste reproducties, design carpets, fotografie op diverse materialen en andere leuke woonaccessoires

MondiArt Carpets
Het team van MondiArt heeft samen met haar designers een prachtige collectie kar- petten samengesteld. De productie gebeurt in eigen huis, daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Mooie prints van topkwaliteit. Naast de basis collectie is hier ook mogelijk een private label samen te stellen. Naast de basis karpetten heeft MondiArt ook de ArtCarpet collectie. Deze carpets worden per stuk en op maat gemaakt.
Deze carpets zijn slijtvast en geschikt voor zwaar gebruik. Naast de standaard maten is het ook mogelijk om vrije vormen te maken. Daarmee wordt het carpet een echte eye-catcher.

Wat MondiArt uniek maakt:

Projecten op maat
MondiArt is werkzaam in zowel de woonbranche als in de projectinrichting branche. Of het nu gaat om grote bedrij- ven als vakantieparken en hotelketens of om kleine horecagelegenheden, het team weet altijd precies de juiste col- lectie samen te stellen. Dit gebeurt altijd zorgvuldig en op maat, en uiteraard in samenwerking met de relatie. Bij Mondi- Art kun je aankloppen met bijvoorbeeld een moodboard of een omschrijving van een project en een gewenst budget. Het team gaat dan voor je aan de slag en komt met suggesties om een ruimte met wanddecoratie en/of karpetten helemaal naar wens in te vullen. Daarnaast helpen ze je met de juiste keuzes te maken op het gebied van inlijstingen, afbeeldingen en afwerkingen.

Private labels
Het creatieve team van MondiArt staat tevens voor uiteenlopende ontwerpen en afwerkingen voor private labels. De wanddecoraties worden daarbij geheel aangepast aan de wensen en uitstraling van het betreffende bedrijf. De diverse mogelijkheden worden uiteraard in goed overleg met de opdrachtgever uitgewerkt en gepresenteerd.

Vakmanschap
MondiArt beschikt over een eigen productieafdeling waar de reproducties en spiegels op maat worden gemaakt, waar de kunst van het inlijsten nog wordt verstaan en waar passe-partouts met de hand worden gesneden. Vakmensen met meer dan dertig jaar ervaring staan garant voor hoge kwaliteit. Door deze korte interne lijnen, kunnen ze snel schakelen en werkt het creatieve team op kantoor nauw samen met de vakspecialisten. Daardoor is er ook ruimte om nieuwe producten en stijlen uit te proberen en zo ontwikkelt niet alleen het team, maar ook het aanbod van MondiArt zich steeds opnieuw.

Ingelijste reproducties en spiegels
Deze collecties worden zorgvuldig samen- gesteld uit bestaande reproducties, waarbij een omlijsting in de bijpassende stijl wordt gekozen. Ook de ingelijste reproducties worden in eigen huis gemaakt. Van het samenstellen van de collecties tot het maken van de verschillende omlijstingen. Daarnaast kunnen klanten ook kiezen of ze wel of geen passe-partout willen. Door hun uitgebreide collectie van lijsten met tal van mogelijkheden zit er voor ieder segment iets moois tussen.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar het huidige aanbod van MondiArt? Kom dan een kijkje nemen in de 1500 m2 grote showroom van MondiArt in Eindhoven. Zowel wederverkopers als particulieren zijn welkom om een kijkje achter de schermen te komen nemen. Voor particulieren is het de bedoeling dat ze van te voren aangemeld worden door middel van een ingevulde kaart bij een van de MondiArtdealers.

MonidArt
Steenoven 32
5626 DK Eindhoven
040 2627440
sales@mondiart.com
www.mondiart.com