Trendy meubels voor elke branche, ambachtelijk en duurzaam geproduceerd, gegarandeerde kwaliteit en een enorme collectie, dat is een kwart eeuw innovatie door PMP Furniture. Vanuit het hoofdkantoor in Zwijndrecht werken wij dagelijks aan de totstandkoming van nieuwe, trendy en innovatieve meubelen. Ons grote modellenaanbod laat zich combineren met 700 unieke stof- en leerkleuren en biedt onze klanten daarmee een uitgebreide keuze in stoelen, banken, tafels, sofa’s en fauteuils. 

Persoonlijk advies
In onze showroom ontvangen wij, naast retailers, professionals uit de interieurwereld met hun klanten. Onze eigen interieur designers adviseren en denken mee over het in te vullen interieurproject. Door middel van 3D-visualisatietechnieken kunnen wij de klant vooraf een duidelijk beeld van het te realiseren resultaat geven en bieden we uniek maatwerk om voor elk project een geheel eigen look & feel te creëren.

Maatwerk tot in de finesses
De basis van onze productie bevindt zich sinds 1993 in Przyborow, Polen. Hier worden nu de tafels geproduceerd van boom tot tafel. En uiteraard bevinden zich hier ook de droogkamers. Het hout wordt hier gedurende 6 maanden gedroogd tot de ideale luchtvochtigheidsgraad voor meubelen is bereikt. Vervolgens wordt het vervaardigd tot tafels en stoelenframes. 
Frames worden op bestelling gemaakt en onze vakkundige stoffeerders voorzien deze van de verschillende stoffen en leersoorten waaruit gekozen kan worden. Door deze ambachtelijke werkwijze en persoonlijke aanpak zijn wij in staat unieke meubelen op maat te maken.

Milieubewuste productie
Al ons hout is Europees en de herkomst is makkelijk traceerbaar. Illegale kap is hiermee uitgesloten.
 Om ons hout te drogen gebruiken we droogkamers die worden warm gestookt met het zaagsel uit onze fabriek. De uitstoot hiervan wordt uiteraard milieuvriendelijk gefilterd.

Clean Well stoffen;
uitkomst voor horeca
We staan al een aantal jaar op Maison et Objet in Parijs. Door deze grote internationale beurs is de interesse vanuit de horeca enorm toegenomen. Dit zorgt ervoor dat de projecten een enorme vlucht hebben genomen. Ondertussen leveren we onze meubels in eetcafés, Bed and Breakfast locaties, restaurants en hotels over de hele wereld. Tot de speerpunten horen de barbanken. Die kan PMP Furniture volledig customized leveren zodat de bank naadloos past in et interieur. Zo is er voor ieder project een oplossing op maat te bedenken en hoeft de klant dus geen concessies te doen. Onlangs is onze collectie uitgebreid met nieuwe tafels, nieuwe modellen eetkamerstoelen en een serie nieuwe fauteuils en banken
die op de komende beurzen getoond zullen worden. Tevens presenteren wij daar onze Clean Well stoffen. Uniek in de markt en zeer interessant voor de horeca branche, waar vlekken als rode wijn, inkt, sauzen en vet geregeld voorkomen. Deze stoffen zijn zo ontwikkeld dat ze eenvoudig zijn te reinigen met slechts water en een schone witte doek en daarmee zeer geschikt als meubelbekleding voor de horeca en hotels.

Kwaliteit en toekomstvisie
De PMP kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Dankzij het zelf produceren van meubelen in de afgelopen vijfentwintig jaar hebben wij ons kwaliteitsniveau steeds verder geoptimaliseerd door, onder andere, te investeren in moderne apparatuur en machines. Denk aan computergestuurde (CNC) hout- en snijmachines en de geavanceerde lakstraten. Een extra voordeel hiervan is dat wij ons productieproces op deze wijze ook verder geoptimaliseerd hebben en we de levertijden goed kunnen controleren.

PMP Furniture
Pascalstraat 13
3335 LS Zwijndrecht
+31 (0) 78 613 26 27
sales@pmpfurniture.com
www.pmpfurniture.com