Bij Recreapark houden wij van ontzorgen. Daarom bieden wij u een totaalpakket aan met eindeloze mogelijkheden voor een inrichting op maat. Dat kan een interieur zijn voor een vakantiewoning, een kantoor, een showroom, een hotel, een groepsaccommodatie of bijvoorbeeld een bed & breakfast. Wat uw interieurvraag ook is, Recreapark is het antwoord.

Met ontzorgen bedoelen
 wij ook écht ontzorgen. Daarom nemen wij graag de hele inrichting van uw kantoor, showroom, hotel of vakantiewoning voor onze rekening. Wij kunnen zorgen voor kwalitatief maatwerk voor kasten en een bar maar den- ken daarbij ook aan sfeervolle aankleding met een met de juiste verlichting. Bij Recreapark betekent het creëren van een interieur meer dan alleen het plaatsen van meubels.

Advies
Niet alleen wat betreft een complete inrichting, maar ook met de indeling van het pand denken wij graag met u mee. In de concept- fase staan wij u graag terzijde met professioneel advies. Wat betreft de realisatie vindt u in Recreapark een partij die van aanpakken weet en uitsluitend tevreden is met het beste resultaat.

Kwalitatieve producten voor ieder segment
Of uw project nu een gezellig 2-sterren familiehotel is of een luxe 5-sterren vakantievilla, bij Recreapark bent u aan het juiste adres. Wij gebruiken uitsluitend materialen die geschikt zijn voor intensief gebruik en werken alleen met vlamvertragende stoffen. Graag gaan wij met onze stylisten op zoek naar de perfecte inrichting van uw project.

Een compleet interieur
Het is ons vak om een locatie om te toveren tot een pareltje. Hierbij is het belangrijk dat het complete interieur goed op elkaar wordt afgestemd. Hierbij speelt de locatie – bos, strand of stad – en het type accommodatie een grote rol in. Zowel voor de totaalinrichting van een nieuw te bouwen groepsaccommodatie of vakantiepark in Friesland als het volledige interieur van een hotel met diverse voorzieningen in Zwitserland heeft Recreapark de juiste oplossing.

Eén vast aanspreekpunt
Bij Recreapark houden wij van directe lijnen en heldere communicatie. Daarom is er voor ieder project een projectcoördinator aanwezig. Deze bewaakt het proces en is uw aanspreekpunt voor vragen.

Denken in oplossingen en niet in problemen
Bij Recreapark denken wij in oplossingen en niet in problemen. Bij renovatie denken wij graag met u mee hoe u de ruimte optimaal kunt benutten en kijken we hoe we van een minpunt een pluspunt kunnen maken. In het geval van nieuwbouw denken staan wij u graag al vanaf het begin van de realisatie terzijde om u te voorzien van handige tips en professioneel advies wat betreft de indeling van de ruimte(s).

De makers van het thuisgevoel
Wij streven er altijd naar om een kwalitatief hoogwaardig interieur af te leveren, verzorgd tot in de kleinste details. Wij werken uitslui- tend met slijtvaste en duurzame materialen. Door goed te luisteren naar onze opdrachtge- vers weten wij als geen ander wat past bij uw interieurwensen en woonideeën. Zo creëren wij een compleet interieur waarin u zich thuis voelt. In onze showroom heeft u de moge- lijkheid om eindeloos te combineren en een uniek concept samen te stellen.

Alles in eigen beheer
Het team van Recreapark gaat altijd voor het beste resultaat en een tevreden klant. Daarom produceren wij de gebruikte materialen uitslui- tend in eigen beheer. Ook de logistiek en de realisatie heeft Recreapark zelf in handen. Zo kunnen wij u garanderen: compleet geregeld, uniek gemaakt!

Recreapark
Batterijenweg 13c
4041 DA Kesteren
+31 (0)488 488 848
sales@recreapark.nl
www.recreapark.nl