Met een brede collectie decoratieve verlichting, meubelen en woonaccessoires weet Light & Living professionele wederverkopers in meer dan tachtig landen wereldwijd te inspireren. Light & Living is een groothandelsconcept van Lightmakers B.V., van oorsprong fabrikant van lampenkappen. Ons hoofd­ kantoor is samen met een 1200 vierkante meter grote showroom gevestigd in Noordwijk. Daar weten we als geen ander hoe je sfeer kunt creëren met licht en woonaccessoires. In Noordwijk maken we nog altijd lampenkappen, ook speciaal op maat gemaakt, rekening houdend met úw specifieke wensen.

Brede en actuele collectie woonartikelen
De producten van Light & Living zijn mooi, degelijk, elegant, stoer en verrassend. Alles draait om beleving en inspiratie. Light & Living heeft een vaste basiscollectie en presenteert daarnaast meerdere keren per jaar een seizoencollectie en overige noviteiten. De collectie­ wisselingen en het inspelen op de woonstijlen van nu maakt dat de collectie altijd actueel is. Onze missie luidt: het bereikbaar maken van een inspirerende collectie decoratieve verlichting, woonaccessoires en meubelen met een eerlijke prijs voor een brede doelgroep. Naast wederverkopers uit de woonbranche kopen ook veel projectinrichters, architecten, horecaondernemingen en hoteleigenaren bij ons in. Ons professionele team adviseert u graag bij het vinden van de juiste selectie producten. We willen u als klant continue blijven verrassen met een wereld vol inspiratie!

Internationale beurzen
Beurzen zijn een belangrijk verkoopkanaal. Misschien hebt u ons al wel eens bezocht tijdens een internationale beurs. Twee keer per jaar vindt u Light & Living onder meer in München, Frankfurt, Parijs, Milaan, Londen en Birmingham. Daar maakt u kennis met de nieuwste collectie en ontdekt u de laatste trends op het gebied van decoratieve verlichting, meubelen en woon­ accessoires. Kom ook inspiratie opdoen en laat u verrassen door de inspirerende wereld van Light & Living!

Veel klantenvoordeel
Als klant heeft u bij Light & Living veel voordelen. Zo kunt u de gehele collectie eenvoudig, snel en 24/7 online in de webshop bestellen. Daarnaast hebt u op de Light & Living website (achter de login) altijd toegang tot de up-­to­-date catalogi én het Style Magazine welke twee keer per jaar verschijnt. Als klant bent u uiteraard ook altijd van harte welkom in onze showroom, gevestigd aan de ’s-Gravendijckseweg 8 in Noordwijk. Maak van tevoren wel even een afspraak met uw accountmanager of mail naar info@light­living.nl.

Light & Living

‘s-Gravendijckseweg 8 te Noordwijk

info@light-living.nl