TICA biedt het meest complete en onderscheidende assortiment aan home-, kitchen-, gift- & gardenartikelen op een oppervlakte van 20.000 m2. Dit maakt TICA dé one-stop shop met groothandelsprijzen voor professionele wederverkopers, horecaondernemers, project- en interieurontwerpers en stylisten. Bij ons draait het om beleving, inspiratie en overzichtelijk inkopen.

Diversiteit
Met de diversiteit aan exposanten en ruim 200.000 producten wordt de TICA-bezoeker continu verrast. Daarnaast hebben we maandelijks nieuwe stylingpresentaties ter inspiratie en worden de collecties doorlopend aangevuld met de nieuwste producten. De aankopen zijn meteen beschikbaar voor het decoreren, stylen en inrichten van je (horeca)gelegenheid, project of locatie volgens de laatste trends, actuele thema’s en seizoenen. Een must om je te onderscheiden van de concurrentie.

Gemak
Bij TICA koop je scherp in; producten per stuk tegen groothandelprijzen. Je doet inkopen volgens het cash-and- carry principe: kijken, kopen, direct meenemen of levering via de TICA-transport- en inpakservice op maat in binnen- en buitenland. Onze vakkundige exposanten verrassen en inspireren je met onderscheidende items voor het interieur, collecties en producten.

Showrooms
Naast cash & carry inkopen plaats je eenvoudig (grote) orders bij de deelnemende exposanten van PREMIUM by TICA. Op de eerste etage bij TICA vind je onze showrooms voor selectieve distributie en order & deliver. Je plaatst hier zonder tussenkomst van derden rechtstreeks je bestelling bij de exposant via de PREMIUM by TICA-app. Voor meer informatie kijk op: www.premiumbytica.nl

Onze voordelen bij TICA
+ 200 exposanten onder één dak
 + meer dan 200.000 producten
 + kopen per stuk tegen groothandelprijzen
 + breed assortiment kitchen & dining
 + geen minimale afname per exposant
 + 1 centrale kassa = 1 factuur
 + transport- en inpakservice op maat voor binnen- en buitenland

Welkom bij TICA
Wil je ook profiteren van het gemak en de inspiratie van een ons toonaangevende inkoopcentrum? Ons customer relations team verwelkomt je graag als nieuwe klant bij TICA en informeert je over de toelatingsvoorwaarden. Aanmelden via: www.tica.nl/klant-worden.

TICA
Randweg 155
1422 ND Uithoorn
+31(0)20 – 6452711
info@tica.nl
www.tica.nl