Zoals horecaondernemers hun gasten verrassen, zo verrast Tower Living zijn klanten. “Dat doen we met een prachtige collectie meubelen en zeer snelle levertijden, maar misschien nog wel meer met onze manier van zakendoen”, zegt directeur Jan Merkus. “Samen ondernemen, daar geloven we in.” Tower Living is in korte tijd uitgegroeid tot een toon- aangevende en trendsettende projectpartner in de Benelux. De collectie van het Nijmeegse bedrijf, te bewonderen in een showroom van ruim 2.500 m2, groeit hard. Op dit moment levert Tower Living al ruim 30 complete woonprogramma’s, diverse bankstellen-, tafel- en kastencollecties en meer dan 100 verschillende modellen stoelen.

Horeca-mentaliteit al meer
 dan 25 jaar
Tower Living is een vertrouwde naam in de wereld van groothandels, grootwinkel- bedrijven, retailers en inkooporganisaties. De laatste jaren verwelkomt Merkus echter steeds meer horecabedrijven in zijn klantenkring. “Horecaondernemers her- kennen onze manier van werken”, zegt hij. “Onze snelheid en flexibiliteit worden gewaardeerd. We hebben kortere levertij- den dan anderen en we zijn gewend om een stapje extra te zetten. Ook als iets, bij wijze van spreken, niet op het menu staat.”

Verrassende collectie
De collectie van Tower Living is breed en altijd in beweging. Een team van designers ontwerpt meubelen en complete woonprogramma’s. Voor de eigen collectie,
maar ook op aanvraag en volledig naar wens van de klant. De collectie is opgebouwd rond vier verschillende woonstijlen: Romantisch & Landelijk, Stoer & Industrieel, Stijlvol & Klassiek en Eigentijds & Functioneel. Merkus wil dat de collectie in zijn showroom compleet én verrassend is. “Je moet bij ons meteen kunnen vinden wat je zoekt, maar ook worden geïnspireerd.
Ik vind het prachtig als mensen bij ons een keuze maken die zij van tevoren niet hadden verwacht.” De collectie van Tower Living behoort tot de grootste van de Benelux en is voor een zeer groot deel uit voorraad leverbaar. 
Zo beschikt het bedrijf over ruim 20.000 stoelen die direct hun weg naar de afnemer kunnen vinden.

Betrouwbare partner
Uitvoeren wat je toezegt, dat is regel één voor Merkus. “We zijn gewend aan strakke planningen en kunnen een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Of een project nu klein of groot is, mensen moeten op ons kunnen rekenen.” Het past in de bedrijfsfilosofie van ‘samen ondernemen’. Het gaat Merkus te ver om zijn klanten vrienden te noemen, maar goede relaties heeft hij zeker aan zijn onderneming te danken. “Als ondernemer merk je vaak dat je de beste zaken doet met mensen die er net zo over denken als jij en voor ons is ondernemen geslaagd wanneer iedereen profiteert. Onze werknemers hebben plezier in hun werk, met onze toeleveranciers doen we al jarenlang zaken en onze klanten zien we als partners. Het is veel leuker om geld mét mensen te verdienen dan geld aan mensen te verdienen.”

Tower Living
Groothandelsweg 7
6515 AH Nijmegen
0488 45 44 10
info@towerliving.nl
www.towerliving.nl