Uw Bed Professional is een sterk dynamisch bedrijf dat sinds 2006 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van bedden en slaaptoebehoren voor de professionele markt. Uw Bed Professional heeft zich de afgelopen 12,5 jaar meer en meer bewezen als een betrouwbare en veelzijdige leverancier voor de hotel en recreatiebranche. Destijds begonnen met een klein assortiment slaapproducten, vandaag de dag kunnen wij ieder project, groot of klein, aan. We hebben een mooi assortiment boxsprings, stapelbedden, matrassen, beschermende matrashoezen en bedtextiel.

Onze klanten
Onze klanten bevinden zich door heel Europa & de Nederlandse Antillen. Wij leveren direct aan hotels, bed & breakfasts, groeps- accommodaties en recreatieparken. Wij werken ook steeds vaker samen met projectinrichters en chaletbouwers om de klant met een totaalconcept voor de inrichting te kunnen bedienen.

Uw gast, de kritische gebruiker
Bij de samenstelling van ons assortiment hebben wij altijd u en uw gast in het vizier. Die laatste is de kritische gebruiker van uw bedden. Wij weten dat de behoefte van de gast draait om comfort, beleving, luxe en authenticiteit. Duurzaamheid en kwaliteit moeten hierbij hand in hand gaan. U wilt dus niet alleen een goed bed, maar ook een duurzaam bed.

Premium hotelbedden
Om deze hoogwaardige kwaliteit te kenmerken, hebben wij een label gecreëerd: Ellington’s. Ellington’s staat voor producten met een hoge kwalitatieve afwerking en uitmuntend slaapcomfort. Dit kan omdat wij kiezen voor de beste grondstoffen, die aan de strengste normen moeten voldoen. Zo zijn wij ervan overtuigd en bent u ervan verzekerd dat Ellington’s een topmerk is. Er is voldoende keuze in luxe boxsprings, hoofdborden, comfortabele matrassen en topmatrassen. Hier is veel keuze in afwerking en comfort. In een compleet beddenprogramma mag een textielpakket natuurlijk niet ontbreken. Hierin is ook voldoende keuze.

Compleet uitgerust
Met een directe lijn naar onze fabrikant kunnen wij volledig naar wens leveren. Uw Bed Professional heeft diverse boxsprings in het assortiment die speciaal ontwikkeld zijn voor professioneel gebruik. De boxsprings zijn in diverse kleuren, materialen, afmetin- gen en zowel vlak als elektrisch verstelbaar verkrijgbaar. Daarnaast hebben wij ook extra stevige modellen voor iets zwaardere mensen of juist langere modellen voor de iets langere mensen.

Wij staan tevens in de markt bekend om onze stapelbedden. We hebben diverse soorten stapelbedden die in eerste instantie gebouwd zijn op hun degelijkheid maar ook op veiligheid en voorzien zijn van een keurmerk. Aangezien design in deze markt steeds belangrijker wordt hebben we hier een aantal mooie varianten van laten produceren, waaronder ons Safaribed. Het mooie van dit bed is dat het losgekoppeld kan wor- den en als twee enkele bedden naast elkaar kan staan. Zo kan men de indeling van een slaapvertrek afstemmen op de gasten.
 Een dergelijk bed ontstaat uit een directe vraag van onze klant.

Wij laten ons graag inspireren door uw wensen om zo ook in de toekomst innovatieve slaapoplossingen op de markt te brengen. Maatwerk is bij ons geen uitzondering maar standaard. Met zoveel soorten klanten en wensen hoor je in deze tijd en markt flexibel te zijn. De bedden worden op uw behoeften afgestemd en niet andersom. De ruime keuze in combinatie met een eerlijk advies is wat onze klanten waarderen. Daarbij denken wij ook mee in hoe we voordeel kunnen behalen voor u als ondernemer. Want bij welke ondernemer spelen tijdswinst en financieel voordeel geen rol?

Locatie
Ons bedrijf is gevestigd in Kaatsheuvel, waar wij u graag ontvangen in onze showroom. Hier of bij u op locatie adviseren wij onze klanten graag over het benodigde comfort, de kwaliteit, styling mogelijkheden, hygiëne, (brand)veiligheid en duurzaamheid. Wij gaan in gesprek met onze klanten om ons optimaal te kunnen verdiepen in hun gasten, want dat is toch waar het uiteindelijk om draait. Tevreden gasten, die een goede, comfortabele nachtrust hebben beleefd en die graag terugkeren als gast in uw accommodatie. Het bed is daarbij essentieel, want een goede nachtrust maakt deel uit van de successen van de reisbeleving!

Uw Bedprofessional
Luxemburgstraat 5
5171 PK Kaatsheuvel
+31 (0)88 33 22 310
advies@uwbedpro.nl
www.uwbedpro.nl